Friday, October 14, 2011

A Bárka (film szinopsis)

Dobovits Péter & Gecser Magdolna & Tóth Károly

A Bárka

Magdolna Gecser: Peter es Karoly koszi, felviditottatok a napomat! Kepzeletben mar filmet keszitek a hirdetorol es a kert szituaciorol. Halali!
about an hour ago · LikeUnlike

Károly Tóth Enişte: A karakter szépen le van rajzolva. Merre bontod a szálakat a fejedben? Érdekelne. :))))))))))))
about an hour ago · LikeUnlike

 I.
A hirdeto szemelyenek a karaktere elegge egyertelmu a szamomra. Szokimondo, egoista, nem biztos, hogy feltetlenul alacsony IQ-val rendelkezik. El tudom kepzelni, hogy meglepoen sokan jelentkeznek a hirdetesre. Nehanyan csak uj ismeretsegre vadasznak es mar regen feladtak az onbecsules ertekeit,mig masok kivancsisagbol es jo humorerzekkel megaldva, de ovatosan szeretnek megismerni a hirdeto szemelyet pusztan kivancsisagbol es nem ohajtanak vele komoly kapcsolatot letesiteni. Nehany holgynek pedig mar semmi nem szamit, annyira elszantak, hogy ferfit tudjanak maguk mellett. Ez utobbiak komolyan gondoljak, hogy meg ily modon is sikerulhet.


Egy paksi gyöngyhalász lány jelentkezik a hirdetésre....
Egymásba szeretnek, de a konfliktus kirobban a halászlé avagy gyöngy a jeggyürűhöz kérdés körül. Végül mindkettőt felfalja egy hatalmas harcsa. Reinkarnálódnak, de ez csak a film folytatásában derül ki.


Brad Pitt + Angeline Jolie játszanák a főszerepeket.

 II.
A Harcsa minmum háromszáz éve tartja rettegésben a paksiakat. Egy titkos pogány kultusz alakult ki Pakson, és marad mély titok generációkon át. Amiről a paksi plébános véletlenül tudomást szerez a bejárónőjétől, aki egyben a szeretöje, meg a harangozó munkakört is betölti. Dőrgedelmes beszédet tart a plébános a nagymisén, hogy aki az LMP-re szavaz, azzal minden rossz történik, pl. megeszi a Háromszázéves Harcsa. Ezzel egyrészt konfliktusba kerül a Paksi Halászcsárda tulajdonosával, meg a Megyéspüspökkel. Végül a Megyéspüspököt is megeszi a Harcsa. Aki reinkarnálódik a harmadik részben.


A VHK csinálja a filmzenét



 III.
A harmadik részben Tasnadi Péter napszélbe kerül egy a Marsra tartó űrhajón. A hajót egy mesterséges intelligencia által vezérelt zölden fluoreszkáló, világitó algával génkezelt fehér patkány kormányozza. A patkányba Vona Gábor gondolatait ültették be. Hatalmas szellemi párbeszéd alakul ki. Az emberiség sorsa függ a missziótól, mert a földet el fogla pusztitani a szupernóva.....

Végül Vona gondolata szexel Tasnádi testével. A frigyből egy android születik és az emberiség megmenekül.

A FLASH Zenekar külön erre ir egy űroperát